­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT
- Idrætsudøvere fra Bushi blev hædret for deres præstationer i 2023...

- Bushi sad klar til at springe op på podiet for at blive hyldet for deres medaljehøst i 2023. Den årlige hyldest til vores team af seje kæmpere som får deres velfortjente skulderklap for deres kæmpe indsats sidste år...

- Resultater fra De Danske Stilartsmesterskaber 2023 - SKIF DM:
Albert Leidesdorff - Guld, Kata
Nazow Mazarwal - Sølv, Kata
Alberthe Oxvang - Bronze, Kata
Alberthe Oxvang - Bronze, Kumite
Lucas Christensen - Bronze, Kumite

Albert Leidesdorff var af Bushi indstillet til "Årets Fund 2024"

- Årets fund kom fra BUSHI (foto: Gribskov kommune) -
- Gribskov Kultursal i Helsinge var torsdag aften, d. 18. april, rammen for uddeling af årets idrætspriser i Gribskov Kommune. Over 160 dygtige idrætsudøvere fra 17 forskellige idrætsgrene blev fejret med medaljer og puplikums klapsalver for deres flotte sportslige præstationer i 2023, og Årets Leder, samt "Årets Fund" blev afsløret. Det var igen et flot arrangement, der blev sat i gang med fornemt besøg af Helsingørs Pigegarde.

Det er med stor stolthed at igen se kæmperne fra Bushi stå på scenen og modtage hyldest for deres præstationer i 2023. På sådan en aften, må vi ej heller, glemme alle de andre medlemmer i Bushi som dagligt passer deres træning frem mod de mindre stævner og dem der træner af lyst og retter deres mål mod gradueringer og deres personlige udvikling.

Der er mange nye kæmpere på vej fra Bushi, så fremtiden vil byde på flere kæmpere til den årlige hædring. Tiden vil vise de spirende talenter som får de rette vilkår for at optimere træningen. - Karate som det burde være, får du kun i Bushi.

- Artiklen fortsætter under billederne...

hedring 2024- Helsingør Pigegarde åbnede årets prisuddeling 2024 -

hedring 2024 - Nazow, Albert, Alberthe og Lucas på senen for at modtage deres medaljer af Helle Blomsterberg KIF -

hedring 2024- Og igen foto foran den opstillede fotovæg i foyer`en -

hedring 2024 - Albert Leidesdroff sammen med Borgmesteren, Helle Blomsterberg og Pia Foght fra KIF -

- Årets Fund Albert Vodstrup Leidesdorff:
Borgmester Bent Hansen stod for selve uddelingen af prisen til "Årets Fund 2024". Albert Vodstrup Leidesdorff blev valgt, trods af sin unge alder, at have vist imponerende evner inden for sin sport. Bent Hansen lykønskede Albert og fremhæver foreningernes vigtige arbejde. Med i prisen følger en check på kr. 5.000,-

Helle Blomsterberg, næstformand i KIF "Udvalget for Kultur, Idræt og Forebyggelse", udtalte sig også om prisuddelingen og valget af Albert Leidesdorff som "Årets Fund 2024":

”På kort tid har Albert opnået resultater, som normalt tager flere år at opnå. Albert bliver fremhævet som et naturtalent og et teknisk vidunder inden for sin sport. Det er fantastisk at kunne hylde dygtige unge mennesker som Albert, og jeg håber, han fortsætter sin udvikling indenfor sin sport".

Så ialt en kæmpe ros til Albert for sin præstation indenfor Karate. Albert er den tredje "Årets Fund" på de 16 år Bushi har eksisteret. I 2012 blev Rasmus Victor Mortensen valgt som "Årets Fund" samme år vandt Rasmus SKIF VM i Sydney, Australien - Senere blev han også officiel Nordisk mester i Reykjavik, Island. I 2019 blev Erika Batakujevic valgt som "Årets Fund". Erika blev Officiel WKF U21 Europamester samme år. Samme år dobbelt officiel Danmarksmester, også dobbelt WIKF Verdensmester i London. Senere på året opnåede hun en Bronzemedalje til det officielle WKF VM i Chile. - Bushi håber selvfølgelig at Albert holder ved og går efter at vinde de helt store mesterskaber. Albert er den første som opnår den fornemme pris for sin indsats i Kata.

../red.

­