­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

Bushi tilbyder andre former for kampsport. Disse former har vi valgt at samle under en fællesnævner: Kaldet "Combat Sport".

Klubben udvikler sig hele tiden, gennem samarbejde med andre stilarter og kampformer.

Bushi tilbyder således:.

Bushi BJJ: (Brazilian Jiu-Jitsu)
Her fokuseres primært på gulvkamps-teknikker og som omfatter låse og stranguleringer. Filosofien er, at den største fordel ved en større og stærkere modstander, kommer fra overlegen rækkevidde og mere kraftfulde slag, hvilket er mere eller mindre betydningsløst i gulvkamp.

Når først modstanderen er på gulvet, findes der et antal manøvrer til at lokke modstanderen ind i positioner som er passende for brug af en lås eller strangulering.

Har du lyst til at afprøve dig selv ved stævner, er der rig mulighed for det, idet vi er medlem af CheckMat International. Samtidig er vi søsterklub til Arte Suave, hvor vi i klubbens første år var vært for deres sommercamp.
- BJJ tilbydes ikke i øjeblikket, men flere er på venteliste, så kontakt Bushi, hvis du har interesse for at starte til BJJ...!

Bushi FightClub:
Det nyeste tiltag, er vores FightClub (FC Bushi). Mulighed for sparring og opbygning af din Kumite rutiner.
Tilbydes kun rutinerede stævneaktive kæmpere.
OBS: Kræver medlemsskab af FC Bushi.

Lyder et af vores "Combat Sport" tilbud som noget for dig, er du velkommen til at kigge forbi og besøge os til et par gratis prøvetræninger.

Vi ses til træning i Bushi...

combatsport_01
­