­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

Bushi tilbyder andre former for kampsport. Disse former har vi valgt at samle under en fællesnævner: "Combat Sport".

Klubben udvikler sig konstant, gennem samarbejde med andre stilarter og kampformer.

Bushi Combat Sport tilbyder således:.

- Bushi BJJ: (Brazilian Jiu-Jitsu)
Her fokuseres primært på gulvkamps-teknikker og som omfatter låse og stranguleringer. Filosofien er, at den største fordel ved en større og stærkere modstander, kommer fra overlegen rækkevidde og mere kraftfulde slag, hvilket er mere eller mindre betydningsløst i gulvkamp.

Når først modstanderen er på gulvet, findes der et antal manøvrer til at lokke modstanderen ind i positioner som er passende for brug af en lås eller strangulering.

combatsport_01

Har du lyst til at afprøve dig selv ved stævner, er der rig mulighed for det, idet vi er medlem af CheckMat International. Samtidig er vi søsterklub til Arte Suave, hvor vi i klubbens første år var vært for deres sommercamp. Bushi BJJ trænes både i GI (Kampdragt) og "No-Gi"  ("No-Gi" er shorts og t-shirt, som typisk bruges i MMA)

- BJJ tilbydes på separate hold, så kontakt Bushi, hvis du har interesse for at starte til BJJ...!

- Bushi Selvforsvar:
Bushi har sit helt eget koncept (S.M.U.T.), som sikrer dig, at øve simple teknikker således, at du bliver i stand til øjeblikkelig og effektiv standsning af en voldsforbryders overgreb på dig eller en af dine nærmeste.
"Selvforsvars - Motiverende - Undervisning - Teknik" Koncept udviklet til brug i Bushi Karate & Combat Sport. S.M.U.T. er træning ”Krydret” med alt det bedste fra Karate, Aikido, Judo og Jiu-Jitsu og har sit eget graduerings-system. Undervisningsteknikker hvor du lærer at forsvare dig selv i nærkamp, våbenteknik samt faldteknikker. Om du er privatperson eller ønsker hjælp i erhvervsøjemed / tjenesteligt formål, er kvinde, mand, barn eller voksen er underordnet - Vi har plads til ALLE...

- Bushi FightClub:
Det mere moderne sportslige tiltag, er vores FightClub (FC Bushi). Mulighed for sparring og opbygning af din Kumite rutiner.
Tilbydes kun rutinerede stævneaktive kæmpere. Bushi samarbejder med andre klubber med såkaldte "Fightdays" en gang om måneden. OBS: Kræver A-Medlemsskab eller medlem af holdet "FC Bushi."


Lyder et af vores "Combat Sport" tilbud som noget for dig, er du velkommen til at kigge forbi og besøge os til et par gratis prøvetræninger.

Vi ses til træning i Bushi...
­