­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT
- I Bushi BJJ træner vi Brazilian Jiu-Jitsu (BJJ) i et sjovt, men super seriøst miljø. Træningen er tilrettelagt således, at alle kan være med og deltage uanset højde og drøjde.

Vi er søsterklub til Arte Suave i København hvor mange af verdens dygtigste kæmpere træner og har deres daglige gang.
Derfor har Bushi BJJ tidligere afholdt seminarer med netop, instruktører fra Arte Suave, hvor det var muligt af graduere, hvis man opfyldte kravene.

Træningen i BJJ er målrettet og hård samtidig med, at det skal være spændende, udfordrende og vigtigst af alt sjovt. Derfor har klubben som krav, at man er fyldt 14 år ved start. Er man under 14 år, vurderer instruktøren eleven.

Gennem træningen får du mulighed for at lære din krop at kende, og derigennem udvikle fysik og psyke på optimal vis. Dette giver dig stigende selvtillid efterhånden som din fysik og psyke styrkes gennem træningen.

Bushi BJJ tillader ikke hård fysisk kontakt mellem elverne. Vi kræver at der anvendes det anbefalede sikkerhedsudstyr, samt at man skal beherske, både teknikker og temperament. Har du lyst til at afprøve dig selv ved stævner, er der rig mulighed for det.

Lyder Bushi BJJ som noget for dig er du velkommen til at kigge forbi og besøge os til gratis prøvetræning - Nye hold 2023...

- Vi ses på måtten.

- Brazilian Jiu-Jitsu -

­