­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT
tb 324  

- Karate OL Tokyo 2021, følg med på DR TV...
Godt nyt for alle der interesserer sig for Karate. Karate har været blandt de mere kendte kampsport i store dele af det 20. og 21. århundrede med titusinder af udøvere på verdensplan, men alligevel har det aldrig været en del af det Olympiske program.

tb 323   - Stor dag for Bushi: Juni Graduering og sommerpause.

- Nedlukninger i de første tre måneder har gjort det svært for mange af kommunens foreninger af holde gejsten oppe. Lige før sommerpausen er en fast tradition, at de elever der er klar til "Bælteprøve" får muligheden for at gå til graduering. Eleverne bliver testet for deres forståelse af karate, foran et panel af instruktører og klubbens Sensei.

tb 322  

- Fightdays starter i Bushi: Bushi karate er indgået et samarbejde med tre andre klubber for at styrke talentmassen i klubberne.Klubberne der samarbejdes med er: Bosatsu Karate, Kofukan Karate og Gladsaxe Karate.

.

tb 283  

- Ansøgninger og udtagelser til D.KarF. efterår 2021: I følgende artikel kan du læse om de første skridt der skal tages, hvis du vil optages på landsholdet eller talentcenter.

.

tb 321  

- Hele Danmarks karatebog er landet: Længe ventet og længe har den været undervejs. Corona gjorde sit til at forhale processen, men nu i dag er den ankommet. Og på vej ud i til de danske karateklubber. .


­