­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

- Sommergraduering hos Bushi...

Spændingen blev udløst lørdag d. 20 juni.

- Over 80 medlemmer af Bushi har igennem de sidste måneder trænet intenst for at kunne opfylde de strenge krav til graduering som Shotokan stilarten stiller til udøverne overfor.
Mange medlemmer havde sved på panden af nervøsitet inden gradueringen. Men det skulle vise sig at der ikke var grund til nervøsitet, samtlige graduerende leverede en flot indsats og næsten alle bestod med bravur.
 
 Der er netop sket et skifte i hovedsædet i Japan og der er følgende strammet op på kravene til gradueringer, selvfølgelig også i Danmark.

Som eksaminator stod Tonny Nørregren, Erling Marcussen, og Philip Carlsen. Også instruktørerne fra Bushi deltog aktivt i gradueringen og vurderede selv deres egne elever ud fra et nøje tilrettelagt pensum, som var tilrettet specielt til dagens test.

grad 200615 02
- Børn & Ungdomsholdene glæder sig over de nye grader -
grad 200615 01- Familie og voksenhold samlet efter dagens test -

- Shotokan stilarten giver mulighed for en udvikling for den enkelte elev, som langt overstiger deres egne forventninger og gradueringerne beviser at man behøver ikke at kunne løfte flere hundrede kilo for at være med, det er teknik, balance, koncentration og massere af træning som er afgørende for at den enkelte.

De mange nye elever på voksenholdet har været med til at skabe en unik oplevelse og et samvær som vi kun kan ønske alle andre at være med til. Hos os er Karate er ikke kun en kampsport, hos i Bushi er det blevet en familie begivenhed at træne og det er vi temmelig stolte af.

Vi ønsker derfor alle graduerede tillykke med de nye grader og takker jer for den store trænings indsats som i har leveret de sidste måneder.

I july måned er der stilarts sommerlejr med besøg fra SKIF Japan. Her skal elever fra Bushi prøve til i den meget krævende graduering til det berømte sorte bælte.

Næste gang medlemmerne skal fremvise deres kunnen, bliver til det årlige X-Mas Cup i december måned, hvor familie, venner og bekendte også for mulighed for at se medlemmerne ”slå sig løs”.

/red.

grad 200615 03- En stolt Karate-Ka modtager sit orange bælte -
grad 200615 04- Der er ikke mange ledige m2 tilovers, når Bushi samles tilgraduering -
­