­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

-  Guldbobler i Bushi...

- Forårets sidste udfordring for Bushi's kæmpere, var Boble Cup i Ishøj og endnu en gang tog de dygtige karate kæmpere fra Helsinge klubben masser af medaljer med hjem. Stævnet i Ishøj er opdelt på den måde at begyndere, let øvede og de bedste kæmper i hver deres klasse, til gengæld bruger man kun aldersopdeling og ikke vægtklasser. Meningen med opdelingen er at give alle en god oplevelse og fornemmelsen af at være med til at kæmpe om guld, som forhåbentlig giver en masse nye lysten til at blive mere stævneaktive.

boblecup 15 03
- Bushi's trup med de mange flotte pokaler -
- Stævnet blev kørt som et Round Robin stævne, således at det var alle mod alle i hver klasse. dette giver kæmperne garanti for flere kampe, selvom man skulle tabe den første. Det giver på den måde altid stor spænding om det endelige resultat, da man fortsat kan vinde guld selvom man skulle have tabt en kamp.
Individuelt blev det til to guldmedaljer til Bushi, den første vandt Laura Lyck, der er ny oprykket Cadet (14-15 år), i stævnets dynamit pulje, som talte en forsvarende svensk WKF Europamester, to danske og en svensk landsholdskæmper. samt tre boblere til det danske landshold. Laura skulle lægge ud med at møde Europamesteren og hun gik uimponeret til sagen og overraskede den svenske pige, ved at være offensiv fra starten. Hun kom således hurtigt foran og den noget rystede modstander kom aldrig rigtigt tilbage i kampen, som endte med 4-2 til Laura. Herefter ventede Danmarks måske bedste Cadet pige Malou Lind. Laura har aldrig lykkedes med at vinde over hende, men med den flotte sejr i sejr i første kamp, så skulle det være nu og det blev det. Med flotte sikre teknikker vandt hun endnu en imponerende sejr. De sidste kampe virkede hun nærmest uovervindelig og de blev alle vundet sikkert og hun kunne dermed hæve den store flotte pokal, som en meget fortjent og overbevisende vinder af dynamit puljen. De fleste tilstedeværende i Ishøj Idrætscenter mente at hun havde lavet weekendens flotteste præstation og burde have været kåret til stævnets bedste kæmper.
boblecup 15 01- Seksårige Malou Thalsø fik debut og vandt sølv i piger 6-8 år i kumite -
- Den anden guldmedalje vandt Rasmus Mortensen, da han i en næsten lige så stærkt besat Cadet klasse for drenge, vandt hans femte turnering i streg. Klassen talte tre nordiske og danske mestre (Rasmus var en af dem) og der var derfor også lagt op til en spændende afgørelse i denne klasse. Men der blev aldrig spænding, Rasmus var ganske enkelt helt suveræn og alt for stor en mundfuld for de andre. Således lykkedes det endnu en gang Rasmus at undgå scoringer imod sig. Han grundlag for sejren er hans hurtighed og hans meget sikre teknikker, modstanderne slår gang på gang bare opgivende armene ud til siden, for at understrege at ikke har noget modtræk. Fem turneringsejre i streg og kun en scoring imod sig i de seneste fire, fortæller alt om den form Rasmus har haft de seneste måneder, det bliver spændende at se om han kan fortsætte sådan når efteråret starter med et stævne i Kristianstad Sverige, i starten af september.
Bushi havde et enkelt rent klubhold med i klassen drenge 11 år, bestående af Andreas Jul-Larsen, Victor Emborg Larsen og Sebastian Nastasijevic. Disse tre drenge imponerede ved at vinde holdklassen efter fire meget spændende holdkampe. Det var første gang at Victor og Andreas prøvede en holdkamp, som er noget helt specielt at kæmpe, da alt man gør har betydning for ens holdkammerater. Men deres sammenhold er så stort, at de løftede hinanden til at præstere deres allerbedste, faktisk så godt at de blev kåret til stævnets bedste hold for alle aldersklasser. Virkelig flot og imponerende, når man ser hvor mange dygtige kæmpere der ellers deltog i stævnet.
Det blev også til guld i hold tre andre kæmpere, som kæmpede sammen med andre klubber. Ida Jensen vandt guld i piger 12-13 år, da hun stillede op sammen med Holstebro. Ida vandt sikkert det hun skulle og var dermed en faktor for den endelige sejr. Amalie Bengtson vandt ligeledes guld sammen med Holstebro i piger 10-11 år. Amalie kæmpede og vandt fire kampe meget overbevisende. Hun scorede næsten 30 point i disse kampe, hvilket gjorde hende til den mest scorende på det sammensatte hold.
boblecup 15 02
- Rasmus Mortensen, viste at han rummer mere end hurtige hænder -
- Sidste guldmedalje blev vundet af Thomas Rytter Meisner og Rasmus Mortensen fra Bushi, samt Mads Viberg Larsen fra Holstebro, i en holdturnering hvor Cadet og juniorklassen var slået sammen. så her var kæmperne imellem 14 og 17 år. Det blev en spændende pulje, der resulterede i at tre hold stod lige efter alle kampene og de tre hold skulle i omkamp. Hver hold skulle vælge en kæmper, som så skulle kæmpe mod hinanden, i en ny round Robin. Drengene blev hurtigt enige om at den formstærke Rasmus, der også i holdkampen havde vundet alle hans kampe, skulle kæmpe de afgørende kampe. Rasmus skuffede ikke og vandt begge omkampene således at det mixede Bushi/Holstebro hold blev de endelige vindere. Men som Rasmus sagde efterfølgende: Mine holdkammeraters flotte indsats bragte mig i de afgørende kampe, så uden dem havde jeg aldrig skulle kæmpe de afgørende kampe.
Weekendens høst bød også på 5 sølvmedaljer og 5 bronzemedaljer, så man må sige at Bushi bilerne var tungt lastet på vejen hjem.

Sensei i Bushi, Erling Marcussen, var da også meget glad for hans kæmperes præstation. Jeg er så stolt af de unge mennesker, både for deres præstationer på tatamien, men også deres måde at være på. Det er en vidunderlig fornemmelse, når man som Sensei, bliver kontaktet af andre klubledere, der roser Bushi for deres måde at være på, der er altid smil og imødekommenhed, når man repræsenterer klubben.

/jm.
boblecup 15 05
- Laura Lyck sætter point mod WKF Europamesteren på vejen mod en imponerende guldmedalje -
boblecup 15 04
- Tre dygtige 11-årige drenge, Victor, Sebastian og Andreas blev sammen kåret til bedste hold -
­