­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

-  Stævnerapport, Gladsaxe Cup...

- De to drenge, Andreas Jul-Larsen og Victor Larsen kæmpede bravt, men nåede desværre ikke på skamlen denne gang, men de kan være super stolte af deres indsats...

Lørdag:
Tidligt lørdag morgen stod 10 ungdoms-kæmpere fra Bushi klar til at markere sig i kampen om medaljerne ved årets Gladsaxecup 2015. Efter registreringen og indmarch, stod dagens første kæmper klar.

Det var Andreas Zeeberg i gruppen Kate (figur) Drenge 10år. Han leverede en flot kata, men blev besejret af en lokal kæmper fra Gladsaxe. Samme kæmper blev slået ud i semifinalen, så der var desværre ikke mulighed for kampen om bronze denne gang.


glxcup 15 03
- Tugce kæmpede sig frem til en flot sølvmedalje -

- Næste kæmper på tatamien var Amalie Bengtson, som for første gang havde valgt at prøve kræfter i klassen for Kata Piger 11år. Amalie når frem til semifinalen med en flot udført Tekki Shodan, hvor hun desværre taber til en senere guldvinder. Hun er dermed med i kampen om de eftertragtede Bronzemedaljer og vinder også på fornæm vis sin første Kata-medalje, til sit første Kata stævne.

Den næste Bronzemadalje stod Anna Larsen for i klassen kumite piger 10år. Trods sin unge alder kæmpede hun klogt og taktisk nok til at fravriste bronzemedaljen fra sin modstander i en spændende bronzekamp.

Amalie Bengtson gjorde rent bord, med en fornem Guldmedalje i sin favoritklasse "kumite" (frikamp). Hun vandt også ved at benytte sig af en taktik som Bushi`s elever har tillært sig efter besøg af landstræneren Allan Kjærsgaard.

Mia Stegler havde en lærerig dag på måtten, da hun efter en rigtig god indsat tabte bronzekampen 3-2 til en kæmper fra Greve. Det er tydeligt at se udviklingen hos Bushi`s kæmper efter den mere målrettede træning målt på hurtighed og nye taktiske systemer.

Sølv belv det til Freja Bendtsen, som virkelig havde fundet dagsformen. På vejen til finalen havde hun således slået kæmpere fra Greve og den lokale klub Gladsaxe med sifrene 3-0 og 6-0. Flotte kampe af en 9 årig pige.

Storebror Mads Bendtsen måtte desværre soge farvel til bronze, da han tabte medaljekampen knebent 0-1.

Tiffany Thalsøe satte punktum for lørdagen med en bronze. Tiffany er ny i forhold til stævner og der kan spores nogen nervøsitet, som begrænser hende lidt, men mon ikke der er grobund for succes. Vi ser i hvert fald frem til en positiv udvikling også her.

Søndag:
Dagen startede med klassen Kata piger 16-17år, hvor Lina Delsouz for første gang, super nervøs, stod på gulvet til et Karatestævne. Her måtte hun se sig besejret af en bedre modstander.

Den anden Bushi kæmper var Tugce Nur Gölcük som efter 0-3 i finalekampen, kæmpede sig frem til stillingen 3-3 ved kampens slutning. Herefter var afgørelsen op til dommerne, ed markering ved flag. Her vurderede dommerne med 3-2 guldet skulle gå en kæmper fra HKD. Efter kampen var der flere tilkendegivelser om at Tugce skluue have vundet kampen, da hun var dominerende hele kampen, og havde fleest reelle scoringsforsøg.

Kim Milling og Lina Dlsouz deltog begge i klassen kumkte piger 16-17 år. Kim Milling leverede nogle flotte kampe og endte på en lidt skuffende fjerde plads (Kim`s udsagn) - Med lidt mere stævnerutine, skal det nok lykkedes Kim at nå frem til medaljepladserne i fremtiden.

Lina kæmpede sig til en flot bronze, i den lille gruppe af piger, som var noget mere rutinerede en vores to kæmpere.

Dagen sidste kæmper var Laila Delsouz i gruppen kumite kvinder 18-34 år. Her var gruppen sat sammen, så der skulle kæmpes "alle mod alle" Laila vandt sin første kamp 4-0, men måtte se sig slået i de næste kampe. Med en vunden kamp og point scoret, kunne Laila til sidst stå med en velfortjent bronzemedalje om halsen.

"Det er kæmpernes personlige udvikling der måles på, og den er virkelig overbevisende" udtalte klubbens Sensei Erling Marcussen, efter to lange dage i Gladsaxe. Weekendens høst belv: 1 Guld, 2 Sølv og 5 Bronze - med 14 kæmpere, ikke dårligt...

/red.

glxcup 15 01
- En glad Lina med bronze om halsen -
glxcup 15 02- Laila Delsouz bronze i senior kumite -
­