­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

Gothenborg open 2015...  

- Fire på stribe for Rasmus Mortensen.
Rasmus Mortensen fik hans fjerde turneringssejr på stribe da han i weekenden vandt Gøteborg Karate Open. Rasmus er virkelig i forrygende form i øjeblikket og hans sejre har været ganske overbevisende, således er der i de seneste 3 turneringer kun scoret et sølle point imod ham.
 
I Gøteborg kæmpede han fire kampe som blev vundet med 8-0, 3-0, 1-0 og 2-0 i finalen. Rasmus helt store force er hans evne til at omstille sig, således at hver gang en modstander har lagt taktik mod ham, finder han nye tilgange som overrasker gang på gang. Han er så meget i balance på arealet og bliver aldrig stresset, bedst illustreret i weekendens semifinale mod hjemmebane yndlingen. Her trak han spændingen til allersidste sekund, før han satte den afgørende scoring. Der skal nerver af stål til, for at man kan stole så meget på sig selv. Gode nerver, stor taktisk formåen, flotte effektive teknikker og en eksplosionsagtig hurtighed er grundlaget for hans mange flotte præstationer.

- Første guld til Freja.
Rasmus var dog ikke den eneste der imponerede i Gøteborg, Freja Mainz Bendtsen på 9 år vandt nemliig hendes første finalesejr nogensinde. Det er blevet til en del sølvmedaljer, men det sidste skridt til guldet havde manglet. Men denne weekend skulle det altså være.
 


gothenborg 2015 01
- Freja med den flotte guldmedalje -
(billede fra mobiltlf.)

- Efter at have vundet de første kampe sikkert, ventede der en meget aggresiv svensk kæmper i finalen. Her parerede Freja alle angreb fra modstanderen, dog uden at selv kunne score på hendes kontra angreb. Med bare fem sekunder tilbage, overraskede Freja så sin modstander, da hun pludselig vente taktikken og gik frem for at afgøre kampen og hun lykkedes med at sætte den ene scoring der blev afgørende. Virkelig en flot sejr, vundet på enkle teknikker og en taktisk genistreg.
 
- Skadet hånd stoppede Amalie, 24 sek. før tid.
En tredje guld til Bushi var på vej til Amalie Bengtson på 11 år, da hun efter storsejre i de første kampe, førte semifinalen 5-0. Men desværre fik hun en skade der gjorde at hun måtte trække sig fra kampen med bare 24 sekunder tilbage. Alle var enige om at hun var puljens bedste kæmper på dagen og der var mange anerkende og trøstende skulderklap, fra modstandere og deres coaches.
 
- Debutantmadalje til Christian Thalsø.
Der blev også medalje til debutanten Christian Thalsø, da han stillede op i kata for masters (kæmpere over 35 år). Christian vandt en flot flot sølvmedalje, selvom han på papiret så lidt overmatchet ud.


gothenborg 2015 05
- Christian Thansøe, sølvmedalje i Kata -
Christian har kun 8. kyu og var oppe mod modstandere med tredje og fjerde dan, hvilket er 10-11 bæltegrader højere. Men Christian imponerede alle med flotte sikre kata’er og først i finalen mod en rigtig dygtig svensker måtte han se sig besejret.

- Med to guld og en sølv i bagagen kunne Bushi truppen med god samvittighed drage mod Liseberg forlystelsespark, hvor sammenholdet mellem kæmperne blev besejlet med en hyggelig aften med rutchebaner og andre forlystelser. Det er nærmest blevet en tradition i klubben at man afslutter en stævnedag, med i fællesskab afslutter dagen med en god oplevelse udenfor karaten og en af grundene til at det gode sammenhold fastholdes.
 
/red.
gothenborg 2015 03- Rasmus Mortensen sikker i sin sag, sikker i sin scoring -
­