­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

Forberedelserne til DM er skudt igang ...

- Torsdag den 22. januar var stævneudvalget i Dansk karateforbund samlet med henblik på de indledende øvelser i forhold til DM.

Stævnet er uden sammenligning det største kampsportsevent i Danmark og havde over 900 startere sidste år. Det siger sig selv, at der ligger utrolig mange timer bag et sådan arrangement - og forberedelserne har dog også været påbegyndt for flere månder siden. DM vil fortsætte i sin nuværende form som en del af Forbunds Eventet. Det har dog været uhyggelig svært, at skabe den opbankning der skal til i forbindelse med afviklingen af den traditionelle del, hvorfor arrangementet ikke har stået mål med den økonomi som forbundet har investeret i projektet.

- Traditioneludvalget går derfor andre veje i 2015 - men, Forbundsfesten, som sidste år tiltrak over 300 deltagere,  fortsætter i sin kendte form og allerede nu er der lidt ny på programmet.
dkarf regulativ 15
- Nye kegler i WKF og D.KarF -

NYT i forbindelse med DM 2015:

- Efter sidste DM har stævneudvalget modtaget repsons fra henholdsvis dommerudvalg og eliteudvalget. De har alle ytret ønkser om en ændring af rækkefølgen på de forskellige aktivteter. Ændringerne er foretaget, så vi sikrer endnu højere standard på bedømmelsen af kata - i form af en specifik katadag. Og ligeledes er holdkampene flyttet til søndag af hensyn til kampen om landsholdspladser mm. I den forbindelse forventer vi ligeledes, at holdkampene, som nu skal afvikles søndag på vores normale "børnedag" - bliver et tilløbsstykke for alle børenene og tilskuerene. (Der afvikles ikke holdkampe for børn)

Fredag aften skal katafolkene forkæles. Fuld fokus fra dommere og hele arrangementet bygges omkring kata. (alle kategorier med undtagen af børnekategorierne). Seniorfinalerne afholdes lørdag i forbindelse med finaleshowet.
Lørdag byder på kumite for alle kategorier med undtagen af børnekategorierne. Herunder WKF regler samt ippon kumite.  Afsluttes med finaleshow og eftefølgende Forbundsfest.
  
Søndag tager vi så hul på alle børnene i både kata og kumite - og holder en pause på 1-2timer, hvor holdkampene for kadet, junior og senior afvikles.

Der følger flere oplysninger omkring DM og Forbundsfesten i løbet af kort tid.

(kilde: D.KarF)

­