­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

Bushi står aldrig stille...

- Efter et flash-back på af året 2014, er klubbens ledelse klar med målsætningerne for 2015. 2014 blev der sat ny rekord i antal vundne medaljer, i alt vandt Bushi 163 medaljer, 65 x Guld.

Det blev til hele 3 SKIF Europamestre og en Nordisk mester under WKF, derudover fik klubben en ny kæmper på det officielle Danske landshold. Dermed kan man kun kalde det forgangne år for en succes på elitesiden. Flere nye kæmpere er kommet frem i lyset og har vist at næste generation står på spring, godt hjulpet på vej af de etablerede kæmpere og klubbens dygtige instruktører.

I det kommende år, skal der i eliteafdelingen arbejdes målrettet mod at forbedre strukturen omkring eliten. Dette indebærer af alle skal lægge en stor indsats i den daglige træning, samtidigt med at instruktørerne kommer med nye tiltag på det mentale, som skal skærpe evnerne hos hver enkelt kæmper, således at alle er i topform til de store udfordringer året byder på.

griblok 03 15
- Philip Carlsen Europamester 2014 -
(Dansk, Nordisk og Europamester på bare 3. uger)

- Desværre har klubben haft en lille tilbagegang i medlemstallet på klubbens bredde. Men her sætter klubben øjeblikkeligt ind for at vende dette billede. Ledelsen ønsker først og fremmest at der kommer mere fokus på at det skal være sjovt at træne, så instruktørernes opgave bliver at finde den rigtige balancegang, således at der bliver en sjov, givende og målrettet træning hver gang man møder op i dojo?en.

I 2014 blev klubbens årlige tur til Lalandia desværre aflyst pga. Europamesterskaberne i Dresden, men for at styrke sammenholdet og skabe en god fælles oplevelse, bliver den atter gennemført i 2015.

Omkring voksenholdene stagnerede medlemstilgangen i 2014, men også her arbejder ledelsen med flere tiltag der gerne skulle give flere medlemmer. Således er der bl.a startet et motionshold op, som træner hver søndag. Dette hold vil træne på deres helt egen måde, således at det ikke er den traditionelle karate der trænes. Træningen er ikke opfindelsen af nye øvelser, men bare Karaterelaterede øvelser med inspiration, fra boksning og kropsstamme-træning, såkaldt "Core-Træning". Stemningen og lysten skal være uforpligtende, uden de sædvanlige traditioner og mål der findes indenfor kampsport. Forhåbentligt bliver der stor opbakning til dette hold der er en nyskabelse i klubben.

griblok 01 15
- Ægte kriger-Mentalitet fra Sebastian i Göteborg -
griblok 02 15
- Amalie sætter en præsis scoring til hovedet -
- Bushi er i samarbejde med flere andre kampsportsklubber i Gribskov i dialog med kommunen omkring forbedrede forholdene for kampsporten. Det er uden tvivl en vigtig ting, at klubbens forhold forbedres og forhåbentligt kommer der noget konkret frem inden marts måned. Ordentlige faciliteter er meget vigtige for en klub som Bushi, da det vil øge sikkerheden under træningen. Den lille træningshal klubben råder over i dag, gør at det ofte er alt for trangt at træne intensivt, hvilket ofte medfører uheldige episoder med skader til følge.

Flere informationer om klubben findes her på klubbens hjemmeside.
 
/red.
­