­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

<

- Shobu Ippon Danmark - Udviklingsstævne 2024...
(Ophavsret til alle fotos: Shobu Ippon Danmark)


Bushi har lørdag d. 1. juni været til udviklingsstævne med fem kæmpere i Frederiksværk.

- Lørdag morgen stod vi klar til dagens stævne. Tre af Bushi`s fem unge skulle prøve at stå på arealet for første gang udenfor vores eget kampsportscenter. Shobu Ippon Danmark afviklede sit årlige udviklingsstævne for 10. – 4. kyu. i samarbejde med Taifu Karateklub i Frederiksværk, som havde pyntet op, som om det var et Danmarksmesterskab. En proffesionel opstilling og indsats gjorde at alt på dagen gik som smurt.

Salen, hvor stævnet fandt sted, var dekoreret med store Shobu Ippon bannere, som var med til at skabe en god atmosfære for både deltagerne og tilskuere.


- Amanda klar til kamp -

- Veronika udfører Heian Shodan Kata -
010624
- Amanda til lineup i den første gruppe -
010624
- Oscar med Kata: Heian Shodan -
010624
- Frederik på gulvet, også  med Heian Shodan -


- Op mod 100 kæmpere var tilmeldt i både Kata og Gohon Kumite (5-skridt`s kamp), hvilket igen vidnede om en stor opbakning for Shotokan Ippon Shobu. De dygtige dommere og officials fra Shobu Ippon Danmark sørgede for, at stævnet blev afviklet planmæssigt og efter reglerne. Der blev vist rigtig flot Karate og der er ingen tvivl om, at nogen af morgendagens sprudlene talenter er at finde blandt kæmpere.

Et stort tak skal lyde til Shobu Ippon Danmark og Taifu Karate for deres tiltag for de helt nye kæmpere som gerne vil afprøve sig selv ved et stævne. Der var ros fra alle sider for arrangementet og en stor tak til alle dommere, officials, klubber og kæmpere for at støtte op om dette udviklingsstævne.

Alle fem kæmpere leverede en god indsats på gulvet, til trods for at nerverne spillede ind hos de fleeste. Det har helt sikkert givet de nye kæmpere lidt bedre forståelse for hvad der skal til og det er noget de unge kæmper kan tage med i rygsækken til deres næste stævne. Et stort tillykke til jer alle, i kan godt være stolte af jeres indsats, selv om det ikke lige blev til medaljer denne gang.

Deltagerne:
- Bushi Karate & Combat Sport stillede op med 5 spændte kæmpere, som alle leverede en flot indsats.

Tino Schleimann - 9 år, 4. plads
Amanda Nordsted - 9 år
Oscar Thunø Juncher- 8 år
Frederik Søndergaard Eildal - 8 år
Veronika Juul-Heider - 8 år

Tak til alle jer forældre som tager med og bakker jeres børn og klubben op, det er super hyggeligt, forsæt endelig med det, så skal vi nok få en masse sjove og hyggelige timer sammen fremover.

/red.

­