­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT
- Gladsaxe Karate Cup 2024... 

- Traditionen tro har Bushi i weekenden d. 25.- 26. maj, deltaget i et af forårssæsonens sidste stævner, nemlig: Gladsaxe Karate Cup. Denne gang deltog 9 karatekæmpere fra Bushi og deltog i 16 "starter". Bushi kunne stolt drage tilbage til Helsinge med hele syv velfortjente medaljer: 3. Sølv og 4. Bronze...

Opdelingen af stævnet er fordelt i klasser efter bæltegrader, hvilket gør at ALLE kan deltage, uanset niveau. Det gælder også for elever der for første gang skal prøve kræfter med stævnekarate.

Bushi er godt igang med opbygning af et hold stævneaktive kæmpere, og selvom der var afbud fra en enkelt kæmper, grundet eksamen, var der tilmeldt 9 deltagere fra Bushi, hvoraf flere stillede op i både Kata, Kumite samt vores nye tiltag: "HoldKata"...!
glxcup24 01- Lørdagens "Lineup" fra Bushi før stævnestart -
glxcup 2024 - Albert Leidesdorff på podiet med en velfortjent Sølvmedalje -
- Lørdag d. 25. maj:
Lørdag formiddag blev katapuljerne afholdt. Albert Leidesdorff stillede om i gruppen Kata 14-15 år drenge 3. kyu - Dan. Her sikrede Albert sig en flot sølvmedalje efter fire hårde dyster på kamparealet.

Leif Olsen deltog i klassen Kata +45 år, hvor der var 14 deltagere. Leif måtte desværre se sig slået af en bedre deltager, som blev elimineret i en af de efterfølgende runder, så der ikke blev mulighed for opsamlingskampe om de to Bronzemedaljer.

Alberthe Oxvang startede dagen med Kata 16-34 år kvinder. En stor klasse med 12 dygtige kæmpere. Alberthe lavede flotte Kata, men også her blev der ikke muligehed for kampen om Bronze.

Ea Schleimann Prøvede kræfter i klassen for Kata Kadet piger 3. kyu - Dangrader. Trods en flot udført Kata, blev det desværre ikke til en medalje til Ea, men flot indsats..!

Nazow Mazarwal deltog i klassen 16-34 år Mix. (m/k). Her lavede Nazow en rigtig flot indsats med Kata`en "Heian Godan" og kæmpede sig til en fornem Sølvmedalje, Stort tillykke.

Holdkata:
I klassen for hold i aldersgruppen 14-34 år deltog Albert, Alberthe og Ea. De udfører Kata: Gojo-Shi-Ho Dai og vinder en flot Bronze i denne hårde klasse. Holdkata er en meget svær klasse, da alle tre kæmpere skal udfør Kata 100% synkront og fejlfrit, så meget velfortjent for dette nye "Team".

Kumite: Formiddagen indeholdt også en Kumite klasse 14-15 år 3. kyu-Dan. Her deltog Tobias Stendevad som desværre kom lidt dårligt fra start, da der var byttet om på deltagerne, så han nærmest blev "Hevet" ind på måtten og skulle kæmpe. Det gjorde heller ikke indsatsen kedre, at en skadet storetå med smerter, satte en dæmper for indsatsen. Så det blev desværre kun til en enkelt kamp for Tobias denne gang.

glxcup 2024- Nazow med en flot Sølvmedalje i den blandede Kata-Klasse 16-44 år -
glxcup 2024- Holdkata med fuld fokus på samtidighed, gav pote med en flot BRONZE (klip fra video)-
- Eftermiddagen stod på Kumite og SUPER-Kata:

Alberthe Oxvang deltog i klassen for Junior piger 3. kyu - Dangrader. Første kamp er Alberthe bagud 0-3, men får kæmpet sig frem til en sejr, med cifrene 7-4. Så efter 2 hårde kampe, måtte hun desværre trække sig fra selve finalekampen, grundet smerter i hendes "ny-opererede" knæ og lagde derfor en velfortjent Sølv-Medalje og halsen og derefter lidt forbinding omkring knæet. Desværre blev det ikke muligt for Alberthe at deltage i Super-Kata sidst på dagen.

Leif Olsen prøvede også kræfter med Kumite-klassen for +45 år. I de kampe er der "Smæk for skillingen" og altid lidt for hård kontakt. Leif hå også her se sig slået i de indledende kampe og fik kun erfaringen med hjem i baggagen. Bedre held næste gang, skal det lyde..!

Ea Schleimann møder SKIF Verdensmesteren i første kamp og må som begynder i Kumitese sig slået i klassen Piger Kadet, for Brun og Sortælter. HUn ender med en Top 5 pladsering i klassen.

SUPER Kata:
Albert Leidesdorff vinder første kamp, men taber opsamlingskampen om Bronze og ender derfor med en Top 8 plads i denne benhårde gruppe, hvor der skal laves en ny Kata for hver runde.

Ea Schleimann prøvede også kræter i denne Kata Super-gruppe, men her måtte hun også se sig slået af bedre Kata-Kæmpere i klassen, men alt-i-alt en flot indsats på dagen for Ea...

glxcup 2024
- Alberthe med en velfortjent Sølvmedalje -
glxcup 2024- Lineup søndag morgen -
- Søndag d. 26. maj:
Bushi havde to kæmpere med i søndagens kata gruppe for de 10-årige.

Amanda Nordsted var den første kæmper i gruppen "Kata 10 år piger". I første kamp taber Amanda knebent med dommerflag 2-3 til modstanderen, som senere går i finalen. Derfor skal hun igen på gulvet for at kæmpe om en af de to Bronzemedaljer som er i puljen. Desværre taber Amanda Bronzekampen, så ingen medalje denne gang, men en flot indsats...!

Stævnets sidste kæmper er Tino Schleimann i gruppen "Kata 10 år drenge". Første kamp vinder han med dommerflag 4-1, Næste kamp taber han til den senere sølvvinder. I kampen om Bronze vinder Tino, og kan stolt gå på podiet og få den tunge Bronzemedalje lagt om halsen. En stolt dreng, efter dagens resultat

- Kæmperne fra Bushi leverede nogle rigtig gode præstationer og viste at de alle har et godt teknisk niveau, så et STORT tillykke til alle kæmpere. Det gælder også dem der ikke opnåede en plads på præmieskamlen ved dette års Gladsaxe Cup.
Allerede næste lørdag d. 1.juni er der et lille udviklingsstævne i Frederiksværk, hvor Bushi har 5 kæmpere med. Her er der tre helt nye børn, som skal prøve at stå på arealet foran publikum for allerførste gang.

Sæsonens sidste prøve for de fleste af kæmperne er vores sommergraduering, som foregår i Kampsportscentret i Helsinge søndag den 16. juni.
glxcup 2024- Tino Schleimann: BRONZE i Kata -
glxcup 2024
- Fællesbillede (Custommade) -


Medaljefordelingen 2024 ser således ud:

Albert Leidesdorff - Sølv, Kata
Alberthe Oxvang - Sølv, Kumite
Nazow Mazarwal - Sølv, Kata
Albert Leidesdorff - Bronze, HoldKata
Alberthe Oxvang - Bronze, Holdkata
Ea Schleimann - Bronze, Holdkata
Tino Schleimann - Bronze, Kata

Ea Schleimann - Top 5, Kumite
Tobias Stendevad - Top 8, Kumite

Stævnerapport slut for denne gang...

/red.

glxcup 2023- Opvarmning og klargøring er vigtig til stævner som disse (foto fra 2023) -
­