­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

- Kaizen Sakura Doryuko 2024...

- Lørdag d. 6. april drog 6 af Bushi`s kæmpere til stævne i Kolding og kom hjem med tre medaljer.
 
Dette stævner er en række af gode tiltag fra Kaizen Karate i Kolding. Stævnet er målrettet de unge kæmpere som gerne vil prøve at stå på arealet før allerførste gang. grupperne er tilrette således at alle får minimum to "Kampe" og har således mulighed for venne sig lidt mere til at stå foran dommere og publikum og vise det bedste de har lært. Sidst på dage var der også klasser med samme opætning for seniore + 30 år.

- Dagens første deltager var Tino Schleimann i klassen "Kata U12 drenge 10-6 kyu". Alle fik jo chancen for at vise Kata to gange, men Tino opnåede desværre ikke nok point til at komme i medaljerækken denne gang. Men en flot indstas fra Tino, som er klar til at tage udfordringen op til næste stævne.

kaizen 2024
- Tino udfører Kata`en "Heian Godan" -
- Næste Kata-Deltager er den efterhånden rutinerede Albert Leidesdorff, som stillede op i dagens lidt specielle "Talent" klasse, med ialt 14 deltagere. Her scorede han sammenlagt tredje højeste point efter to Kata. Hermed en velfortjent Bronze. Igen flot præstation når flere at deltagerne tog medaljer ved det sidste officielle Danmarksmesterskab i Aalborg.

Ea Schleimann deltog i gruppen "Kata U14 piger TALENT" Her lander Ea desværre, som sin lillebror, lige udenfor medaljerækken. Ea har tidligere været tilknyttet "Talentcenteret" under Dansk Karateforbund, men er nu sikker på at hun vender stærkt tilbage.

Amanda Nordsted er i gruppen for piger under 12 år, dagens sidste Kata-Kæmper. Det er første gang hun stiller op til stævne, udenfor klubbens trygge rammer. Amanda leverer en flot præstation, men er får desværre ikke point nok til en medalje. Amanda er en stærk pige, så det er nok ikke sidste gang vi ser hende til stævner. Godt kæmpet af alle vores Bushi Kata-Kæmpere..!

kaizen 2024- Albert Leidesdorff med sin flotte tredjeplads -
- Efter frokost skulle Alberthe Oxvang, Tobias Stendevad og dagens "Gæste-deltager" Christian fra Halsnæs Karate kæmpe i Kumite "Frikamp"

Tobias Stendevad kæmpede i gruppen for U16 drenge -63 kg. Denne gruppe kæmpede de fire kæmpere alle mod alle. Tobias leverer en super præstation og vinde de to første kampe. I Finalekampen møder han en kæmper fra Bosatsu. Kampen er meget lige og i de allersidste sekunder sætter modstanderen et point, til slutresultatet 0-1. Flot, flot Sølv til Tobias og meget velfortjent. Tætte kampe er altid spændende og udfaldet falder typisk i de allersidste sekunder. Godt kæmpet.

Alberthe Oxvang var i gruppen "U18 piger - Åben klasse".  Her møder Alberthe, Laura Nørgaard fra "Ronin Karate". Laura er en hård kæmper som Alberthe har mødt tidligere, så hun havde sat sig op til en hård kamp..  Og en hård kamp blev det. Masser af hård kontakt og dermed blev der tildelt mange domme for den hårde kontakt der prægede kampen. Kampen ender uafgjort 2-2, men da Laura har sat den første scoring og dermed har "Sensio" vinder hun kampen. Næste kamp er mod en kæmper fra "Ekkin Karate", som desværre ender 1-3 til modstanderen. Da der er ganske få kæmpere i klassen ender Alerthe med en Bronze-medalje, som hun virkelig føler, at hun har kæmpet sig til. Kedeligt at kampe skal ende med de hårde kontakter, men desværre går det nogle gange sådan...!

Christian Amstrup fra Halsnæs Karate-Do var kørt med Bushi til stævnet, og efter aftale skulle vi coache Christian til stævnet. Christian vinder første kamp 2-0 over en kæmper fra Holbæk, men må se sig slået i de næste kamp 0-2 og den sidste kamp 0-3, så han ender udenfor medaljerækken. Men, en af de første stævner med en vinderprocent på 33% er godtaget. Godt kæmpet, soger vi..!

Trods dygtige modstandere, var det en rigtig god dag i Kolding. Et godt tiltag for de nye kæmpere, som Danmark virkelig har brug for. Kaizen har igen et stævne af samme kaliber i efteråret, hvor Bushi igen stiller med flere nye debutanter. Næste stævner bliver Gladsaxe Cup som også er inddelt efter niveau, så kæmperne moder ligeværdige modsatndere.

/red.

kaizen 2024- Tobias Stendevad med en flot Sølvmedalje -

kaizen 2024- Og dagens gruppebillede, dog unden vores gæst Christian -
­