­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

- Shobu Ippon Tournament 2022...

- Lørdag d. 11. juni deltog tre kæmpere fra Bushi i et stævne arrangeret af "Shobu Ippon Danmark".

Hermed afslutter Bushi endnu et forrygende karate-forår, med masser af positive oplevelser både til stævner, men så sandelig også i klubbens lokaler i Kampsportscenteret, hvor der har været mange mennesker forbi ved arrangementer med de helt store navne som Kansho Nuboaki og Daisuke Watanabe, men også klubbens evne til at samarbejde med andre klubber for at udvikle talenter, under navnet "Fifhtdays", hvor fire klubber træner og udvikler fremtidens kæmpere.

Shobu Ippon stævne:
Der var gjort noget ud af udsmykningen med flag og bannere, ved dette fjerde Shobu Ippon Tournament. Shobu Ippon Danmark var vært ved dette åbne karatestævne, hvor alle organisationer og stilarter er velkomne.

Shobu Ippon er den originale traditionelle form for "Frikamp" i Karate. Meningen er, at en kamp afgøres med et enkelt slag, eller spark. På Engelsk "One Blow - One Kill"...

ippon tournament 22- Ea Schleimann med karrierens første Guldmedalje -

- Mange mener at den moderne form for Sportsrelateret Karate ikke er den "Ægte" kamp, men lavet for at gøre det mere publikum-venligt.

 Dagens kæmpere:

 Ale tre kæmper fra Bushi stillede op i både Kata og Kumite.

 - Ea Schleimann vinder Guld i Kata efter 4 kampe, men mister en parade og taber devsærre sin første kamp i "Gohon Kumite (5-skridt kamp)

Kategori 3: Kata 12-15 år drenge/piger 10-4.kyu:
1. Guld: Ea Schleimann, Bushi
2. Sølv: Frederik Truelsen, NKA
3. Bronze: Tekla Daleke, Seiran

- Alberthe Oxvang vinder sin første kamp i begge discipliner, men bliver slået ud efter små fejl i de enkelte udfordringer. Måske var det nerverne der spillede ind?

- Hanna Bruxdevixz taber sin første kamp i Kata, men vinder til gengæld første kamp i Gohon Kumite, Anden kamp glemer hun desværre sit "Kiai" (Kampråb) på sidste teknik og dommerne kaldes ind for at afgøre kampen, desværre ikke til Hanna`s fordel.

Alt i alt en god dag for udviklingen og en punktum for forårets stævner i ind og udland.

ippon tournament 22
- Flotte pokaler er altid et hit, som her -
- Det femte Shobu Ippon Tournament vender tilbage i 2023, og der meldes snart en dato ud for næste års stævne, og arrangørerne håber på, at flere klubber har lyst til at deltage i et Dansk traditionelt Karatestævne af høj kvalitet, og være sammen med karate-folk, som brænder for de traditionelle værdier. Godt at samarbejdet mellem klubber og stilarter, endelig løsner op. Godt for elever, klubber og Karate, generelt i Danmark.

- De to sidste event i Bushi, inden sommerferien, er Kumite seminar med Watanabe d. 22. juni og vores Kyu-Graduering d. 25. juni, hvor der efter en lang dag med graduering, er fællesspisning, hygge og godt humør.

Rigtig god sommer.. /red.
ippon tournament 22 - Koncentration på måtten -
ippon tournament 22 - Alberthe gør sig klar til Gohon Kumite (5-Skridt kamp) -
ippon tournament 22
- Ea Schleimann ved præmieoverrækkelsen -
­