­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

- Nu tilbyder Bushi, fra september måned selvforsvar til alle.

- Bushi har i forbindelse med det helt nye selvforsvars tiltag S.M.U.T. valgt at indhente Shihan Martin Brohus 6. Dan, der skal søsætte vores selvforsvars projektet, sammen med Christian Thalsøe.

Torsdag d. 20 august lykkedes det at få en historisk aftale i hus mellem Bushi Chefinstruktør Erling Marcussen og Martin Brohus Petersen, der skal sikre en solid og høj standard for selvforsvar, baseret på et Dansk selvforsvarssystem kombineret med gamle Japanske teknikker, ud fra et fast pensum.

martin brohus - Martin Brohus i aktion -
- Martin Brohus har lokal baggrund og har trænet og undervist i selvforsvar gennem mere end 32 år. Efter en lang uddannelse og mange opgaver, og ophold uden for Danmark, føler han sig klar til igen, at stå for undervisning i Danmark. "Jeg er virkelig glad for igen at kunne tilbyde selvforsvar på ugentlig basis og med Christian ved min side, tror jeg hurtigt at vi får et godt hold op at køre. Med systemet S.M.U.T og i de fantastiske omgivelser Bushi tilbyder, håber jeg, at eleverne i Bushi føler de får en solid selvforsvars base, som tillæg til deres Karate" Udtaler Martin Brohus.

martin brohus
- Træning i militær selvforsvar -

Historie:
Martin er har tidligere trænet og undervist i Frederiksværk Selvforsvar og har erhvervet sig titlen "Shihan" og 6. dan gennem forbundet IMAA og har erfaring med både børnetræning og voksentræning. I sin tid i forsvaret har han undervist både værnepligtige og senere også det danske Hjemmeværn. Martin deltog som hjælpetræner allerede som ung dreng, hos Børge Sørensen og har tillært sig både det Danske selvforsvars system og den gamle Japanske stilart Ki-JuJitsu.

"Vi har haft mulighed for at hente en stor kapacitet i form af Martin Brohus til klubben, så vi sikre, at kunne tilbyde vores elever en stærk kvalitetsmæssig undervisning. Med Christians Thalsøe`s tiltag S.M.U.T. kan vi tilbyde træning til alle vores medlemmer, der kan fremme deres evner til at forsvare sig selv og udvikle teknikker vi ikke før har kunne tilbyde i Bushi regi" Udtaler Erling Marcussen.

Hvad betyder S.M.U.T.:
"Selvforsvars - Motiverende - Undervisning - Teknik"   Koncept udviklet til brug i Bushi Karate & Combat Sport. S.M.U.T. er træning ”Krydret” med alt det bedste fra Karate, Aikido, Judo og Jiu-Jitsu. Du lærer at forsvare dig selv.  - S.M.U.T. er motiverende træning, således at du bliver klædt på med værktøjer til selvforsvar og nærkamp. Vi vil øve effektive og meget simple teknikker til øjeblikkelig og effektiv standsning af en evt. voldsforbryders overgreb på dig eller dine nærmeste. S.M.U.T. - Træningen er bygget op omkring trygge rammer hvor der er tid til dig og hvor vi ser din udvikling som det absolut vigtigste element. Alle er velkomne og ALLE kan starte.

Vi tilbyder i denne anledning gratis prøvetræning hele september og byder alle elever, nye som øvede velkommen på holdet.

/red.

martin brohus
- Undervisning i gulvteknikker -
martin brohus
- Gradueringsbevis -
­