­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT
sommer

- INFORMATION OM SOMMERTRÆNING:
Frem til uge 33 vil der være sommertræning hver mandag kl. 17.30 - 19.00. Vi opfordrer stadig til at klæde om hjemmefra, samt at badet efter træning også foregår derhjemme, fordi der i øjeblikket er der ikke varmt vand i Kampsportscenteret, da gasfyret er ved at blive udskiftet. ../bushi

- Bushi åbner op for træning udendørs

Det er nu muligt at træne Kata og Kihon ude i det fri, ved siden af vores Kampsportscenter. Det sker efter der er åbnet op for udendørs aktivitet, med max. 10 personer inkl. instruktør. Afstanden mellem udøverne SKAL være min. 2 meter.

Derfor skal vi i den grad være opmærksomme på at elever ikke kommer før de skal træne, og at man når træningen er slut straks forlader området. Det skal samtidig henstilles til at forældre, koner kærester eller øvrige instruktører ikke opholder sig i området, men venter på p-pladsen, eller i deres bil, mens der undervises.

Instruktøren vil straks afbryde træningen, hvis der opstår en situation med er for mange personer som opholder sig omkring Kampsportscenteret.

Vi bør alle være med til at reglerne for træning udendørs overholdes til punkt og prikke. Klubben påtager sig ikke at betale bøderne for enkeltpersoner der overtræder sundhedsstyrelsens Covid-19 reglementet.

SST direktiv- Sundhedsstyrelsens retnigslinjer -

Monsterbøde til Karateklub:
Da det ikke er alle der er på Facebook og så derfor ikke nødvendigvis har set at Zanchin Karateklub har fået en klækkelig bøde for at overtræde reglementet. Læs følgende artikel: "klik" her >>


- Til information, kan det oplyses at Budo Sportkarate i Holstebro også er i gang med at træne og de har haft besøg af politiet. De trænede klogt nok ved tre forskellige steder på samme område, men med tre forskellige instruktører, så der blev ikke udskrevet bøder i Holstebro.

- Gribskov Kommunes foreskrifter skal følges:
Det understreges, at forbudet mod at samles i grupper på mere end 10 personer og afstandskravet på 2 meter fortsat er gældende, foreløbigt frem til den 11. maj.

  • Derudover gør vi opmærksom på, at klubhuse og fælles badefaciliteter stadig ikke er tilgængelige.
  • Det er yderst vigtigt, at alle indendørs faciliteter forbliver aflåst og dermed ikke tages i brug.
  • Ligeledes er det vigtigt, at I sikrer, at jeres medlemmer kender til alle de retningslinjer, de skal overholde, hvis de vælger at benytte faciliteterne.
  • HUSK, at vi er meget langt fra normale tilstande, så derfor er det vigtigt, at myndighedernes anbefalinger og krav overholdes – og husk, at det er en anden form for idræt, end den vi kender…

    /red.
graas 2020 01
- Græsarealet er godkendt af kommunen  til vores træning -
­