­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

- Brug Karate som moderne Fitness...

Karate er en kampsport, der også sagtens kan hævde sig i den moderne fitnesskultur. Som fysisk træning giver Karate en god styrke, smidighed, reaktionsevne og hurtighed. I Karatetræning opbygger du således en harmonisk muskulatur, der inkluderer alle muskelgrupper, således at du udnytter både kroppens højre og venstre side. I modsætning til mange andre sportsgrene, bruger man i Karate kroppens muskler til at træne sin ballance, både fysisk og psykisk.

Alt sammen noget der har stor betydning i det daglige. Smidighedstræning burde være med i alle former for motion. Faktisk burde man løsne alle muskler op hver dag, efter kroppen har været i gang en hel arbejdsdag. I Karate er det en naturlig del af træningen og det medvirker til at give kroppen en bedre form og holdning.

bu 2- Karate som det burde være -

- Alt dette giver tilsammen en fysisk og psykisk harmoni, som er af stor værdi i form af velvære i dagligdagen.

Specielt ved vores benøvelser (spark) bruges kroppens store muskler, hvilket sætter iltforbruget op. Ved øget iltforbrug sker der en række gode ting i kroppen. Hjerte/lungekredsløbet styrkes og kalorieforbrændingen øges, som ved Fitness eller anden Cario-Træning.

Karate har også udviklet sig til en moderne turneringssport, hvor der afvikles både nationale og internationale mesterskaber. I Bushi har vi stolte traditioner inden for turneringskarate, og blandt vores instruktører og medlemmer har vi flere tidligere og regerende Danmarks- og Europa- og Verdensmestre inden for SKIF, WIKF og Dansk Karateforbund

"En sund og sportstrænet krop er der ingen genvej til. Man må selv gøre en indsats og tage ansvaret for sin egen sundhed og velvære."

I Bushi Karate mener vi, at det sociale aspekt af karate er væsentligt. Det er nemmere at lære, hvis det samtidigt er sjovt. Derfor afholder vi sociale arrangementer, fællestræninger, træningslejre samt fester, for at skabe et stærkt socialt sammenhold. - BUSHI "Karate som det burde være"

- Erling Marcussen | BUSHI

­