­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT
 - Kansho Nobuaki Kanazawa besøgte Bushi.


- Torsdag d. 19. maj havde Bushi meget fornemt besøg af selveste Kancho Nobuaki Kanazawa.

En levende legende: Kancho Nobuaki Kanazawa 8. Dan lagde nemlig vejen forbi Kampsportscenteret, da Bushi var vært for et SKIF Danmark seminar i forbindelse med sit besøg i Danmark.

Nobuaki Kanazawa er født i 1972 og er den ældste søn af, den nu afdøde Soke Hirokazu Kanazawa 10. dan, som var grundlægger af stilarten Shotokan Karate-Do International Federation (SKIF).

Kansho Nobuaki har overtaget hvervet og er nu "Overhoved" (Kancho) for vores Verdensorganisation og rejser jorden rundt, for at undervise og graduere. Nu er det så endelig lykkedes os at få ham til at lægge vejen forbi Bushi og træne i vores flotte faciliteter.

- Læs mere om stilarten SKIF: "klik" her >>

kansho bushi 2022- Kansho viser detaljer for de nye elever i Bushi -

- Dampende hede:
Over 100 mennesker var mødt op til de to træninger, en ganske almindelig torsdag aften i maj måned. Det er ikke bare ikke "Ganske almindeligt" at en vigtig person som Kanso lægger vejen forbi Helsinge, derfor trækker en begivenhed af denne slags rigtig mange mennesker til. Anledningen var jo, at Bushi havde fået tildelt værtsskabet for dette seminar i forbindelse med hans besøg i Danmark.

I forbindelse med Kansho Nubuaki besøg på Dansk grund, blev der arrangeret flere andre træninger rundt omkring i landet, med massiv deltagelse fra medlemmerne fra alle de Danske SKIF klubber.

kansho 2022- Foto af Kansho Nobuaki under et besøg i Italien -

- Træningernes indhold var særdeles varieret med en træning for dem der lige er begyndt til Karate og en mere avanceret træning i det sidste træningspas for Brun og Sortbælter.
Deltagerne var udfordret af den høje varme i centeret og særligt de kombinationer med gennemgående høj puls og samtidig med et højt teknisk niveau, krævede en del af deltagerne. Flere af deltagerne fremhævede, at de fik et anderledes syn på teknikkerne og derved også god inspiration og motivation til egen undervisning. "Kansho laver spændende variationer, man ikke ser så tit, hvilket betyder, at man får tankerne hen på nogle andre ting, end det vi underviser i til dagligt" Udtaler Bushi`s chefinstruktør Erling Marcussen.

Kansho`s besøg blev afsluttet søndag d. 22. maj i Odense-Klubben "Saiko", hvor der traditionen tro blev afviklet Dan-Graduering for de højeste grader.

/red.

kansho 2022
- Fællesbillede hold I -
kansho 2022
- Fællesbillede hold II -
kansho 2022
- Deltagerne fra Bushi på hold II -
­