­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

- Det Historiske arkiv: Opvisning i Asserbo d. 30 juli 1994:

- Bushi bringer her en sjov gammel artikel om en opvisning i selvforsvar fra 1994.

Den 30/7-94 var året hvor Frederiksværk Selvforsvar blev bedt om, at lave en opvisning.
Da Asserbo Borgerforening søgte nye interessante aktiviteter, gerne med lidt fart i. Med glæde tog Frederiksværk Selvforsvar imod indbydelsen.

Holdet der skulle repræsentere Frederiksværk Selvforsvar bestod af:
- Kim Lyngby 3. Kyu
- Christian Thalsø 2. Kyu
- Martin Sørensen 2. Kyu
- Thomas Jensen 1. Dan
- Martin Petersen 1. Dan

Under opvisningen blev der vist Karate, Aikido, Jujitsu og Judo. Der blev vist forsvar mod våben så som knive, pistol, hanbo o.l. For ikke at skade hinanden, havde vi forberedt os ved, at træne øvelserne igennem mange gange.

Opvisningen blev en smule forsinket pga. at der ikke var mødt så mange tilskuere op, men da vi startede et kvarter senere, var der flere end vi havde forventet. Både ældre som yngre mødte troligt op trods for det varme strand-vejr.

old artikel
- Sensei Martin Petersen og Sempai Christian Thalsø (Bøllen) -

- Solen bagte så måtterne blev ophedet, det resulterede i at vi måtte vende dem om, lige ind vi gik i gang med opvisningen.

- Christian som "Bølle":
Vi havde aftalt, at Christian Thalsø skulle "klæde" sig ud som en bølle som skulle komme med tilråb ude blandt tilskuerne. Tilskuerne blev tosset over de mange dumme bemærkninger og endnu mere chokeret da "bøllen" valgte, at angribe Martin Petersen som var ved, at lave opvisning – Det endte brat og bøllen blev "Bum" nedlagt og lå inde på måtterne og skreg og bad om nåde. Da Christian kort efter kom med ind i opvisningen, i Gi klappede folk og syntes det var en imponerende og god opvisning.

Bagefter snakkede vi med nogle af tilskuerne og alle havde positive ting at sige om opvisningen. Vi sørgede for at omdele klubbladet som en informationskilde til tilskuerne. Selv var vi tilfredse med opvisningen og kunne med smil om munden, indløse vores madbillet, som vi fik tildelt, som tak for opvisningen, af "For-Kvinden" for Asserbo Borgerforening i "Bøfteltet"

Budo-Hilsen Martin Petersen 1.Dan (1994).

old artikel- Sempai Christian Thalsø (Nu I GI) med Sempai Martin Sørensen -
old artikel- Endnu et eksempel på effektiv teknik fra 1994 i Asserbo -
­