­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

- Træning i "The Brotherhood"...

"Artikel skrevet af Victor Jay om sit træningsophold i Grækenland"

- Jeg kom til Athen i Grækenland, for at træne i The Brotherhood, med mine to gode venner Joakim Viberg (Dansk, Nordisk mester under WKF, WIKF Europa og Verdensmester), og Marcus Nymand (Dansk SKIF mester, sølv vinder til SKIF EM og Grand champion i SKIF Europa). Det er to meget rutinerede kæmpere fra Danmark som har vundet rigtig mange medaljer ved forskellige internationale stævner. Jeg trænede under deres Græske træner, Spyros Margaritopolous, som har et utal af internationale titler, b.la.: Græsk mester, Europa og Verdensmester, samt sidst vinder af World Games i 2009.

Spyros har rigtig meget erfaring og er en velkendt træner verden over, mange af elite kæmperne fra hele verden kommer til hans Dojo for at træne.

greek okt 17 01- Selfie med vennerne -

- Træningen var meget hård, både teknisk og fysisk, vi havde to-tre træningspas, hver dag. Samtidig med vores træning kom der kæmpere fra Cyperns Karatelandshold for at træne sammen med os. Mine sparringer foregik mod forskellige landsholdskæmpere fra Grækland og Cypern. Jeg fik bl.a. muligheden for at sparre med kæmpere fra min egen vægtklasse (-60 kg) som der ikke er så mange af i Danmark, men mødte også under min sparring kæmpere fra andre vægtklasser, som f.eks. +84 kg.
greek okt 17 02- Gruppebillede efter en af de hårde træninger -
- Niveauet i The Brotherhood er generelt rigtig rigtig højt og det var bestemt ikke nemt for mig at følge med men, som jeg havde sagt hjemmefra var målet ved disse træninger, ikke at vinde, men at lære af sine fejl og blive bedre - Så ja, jeg dummede mig meget af tiden og blev scoret på, med ved hjælp af de andre kæmpere, Marcus, Joakim og Træneren Spyros fandt jeg ud af hvad jeg gjorde forkert og hvad kunne gøre bedre for at forbedre min teknik og mit overblik.

Jeg forsatte og gjorde mit bedste i løbet af hver træning. I løbet af ugen kunne jeg mærke en lille smule forbedringer, men det bedste af alt var at jeg fik de forskellige øvelser, vi gennemgik, med hjem så jeg kunne arbejde på dem hjemme i Bushi, og der med gavne både mig selv og klubbens andre kæmpere når jeg er tilbage i klubben. Jeg har et stort ønske om at tage afsted igen, engang i fremtiden igen, måske 1-2 måneder for at se hvor meget jeg kunne få ud af det og måske tage andre af klubbens elite-kæmpere med mig så de også kan forbedrede de områder hvor føler sig svage.

Spyros er nemlig meget dygtig til at observere hvor man har fejl og fortælle hvad man kan arbejde med for at forbedrer det. Under opholdet fik jeg også mulighed for at træne under George Tzanos, Græsk, Europamester og og ofte medalje vinder af de største karateturneringer verden over.

- Your Brother, Victor Jay

greek okt 17 03- Victor Jay ved en af de Græske seværdigheder -
­