­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

- Arawaza Cup 2017...  Bushi på tysk visit.

- Efter Bushi`s mange gode præstationer ved DM, var Bushi igen repræsenteret ved et stævne. Denne gang til Arawaza Cup,  et stort stævne i Halle, ved Leipzig i Tyskland. Bushis havde to deltagere med, nemlig Freja og Mads Mainz Bendtsen som igen gjorde god figur.

- Mads stillede op i U16 og kæmpede en af sine bedste kampe til dato. Desværre mødte han en stærk englænder, der havde marginalerne på sin side, og Mads måtte se sig slået 2-0. Desværre for Mads var englænderen ikke stærkt nok til at komme i finalen, så der var ikke mulighed for at kæmpe om en bronzemedalje.

- Anderledes gik det Freja, der stillede op i hele tre kategorier. Freja hører til i U12 kategorien, men ved stævnet stillede hun også op i U14, både individuelt og i hold. I hold kæmpede Freja tre kampe, og skulle lige vende sig til det lidt højere tempo, men det blev til en enkelt sejr. Da hendes holdkammerater samtidig formåede at vinde deres kampe endte det med en flot Guldmedalje.

Lige efter finalen, startede U12 puljen, hvor Freja lige fra start viste at hun ville vinde. Efter fire kampe som Freja styrede, kunne hun tilføje endnu en guldmedalje. Den tredje kategori startede igen lige efter Freja havde vundet guld. Det var tydeligt at trætheden havde meldt sig, og det endte da også med to nederlag og dermed en 5. plads, hvor bronzekampen dog kun blev tabt 1-0.

/pb.

arawaza cup 02
- Freja Bendtsen med dobbelt guld -


­