­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

- Bushi på fornemt besøg...

- "Hver gang i står på skamlen til mesterskaber og modtager de velfortjente medaljer, skal i vide at jeg er stolt af jer og jeres præstation. "Kæmpere som jer bringer Gribskov kommune på landkortet" Sådan lød de flotte ord fra Borgmester Kim Valentin.. "Det gælder selvfølgelig Jer aktive, men også Jer frivillige ledere" afsluttede Kim Valentin sin tale til de fremmødte.

Masser af Rosende ord fra Borgmester: Kim Valentin og Formand for Kultur og idrætsudvalget: Jørgen Simonsen var der mange af, da karateklubben Bushi's dygtige VM og EM-medaljevindere og deres trænere Erling Marcussen og Philip Carlsen tirsdag eftermiddag blev hædret ved et fornemt besøg på rådhuset, til en lille hyggelig reception i byrådssalen.

cityhall 2016- Bushikæmperne ved besøget på rådhuset. Laura Lyck og Søren Schwarts er desværre ikke med på billedet -

- "I er forbilleder for mange andre unge mennesker i vores kommune med jeres flid, målrettethed og trænings-disciplin. Det kan i være rigtig stolte af og endnu en gang tillykke med det flotte resultat" Lød det igen fra Borgmester Kim Valentin.

De otte Bushi-kæmpere Philip Carlsen, Søren Schwartz, Oscar Backer, Mads Bendtsen, Erika Batakujevic, Vanesa Radakovic, Laura Lyck og Caroline Petra Jensen præsterede kæmpestort og fik ædelt metal med hjem til stålbyen, da der for en god måneds tiden siden blev afviklet Europamesterskaber i den hollandske havneby Rotterdam. Philip Carlsen blev også hædret for sin fornemme sølv ved SKIF stilarts VM i Indonesien sidst i august.

Philip Carlsen, Laura Lyck og Erika Batakujevic vandt en fornem guldmedalje, Caroline Petra Jensen kæmpede sig til to sølvmedaljer, og sølv var der ligeledes til Laura Lyck, Søren Schwartz, Oscar Backer. Dobbelt Bronzemedalje til Mads Bendtsen,samt bronze til Laura Lyck, Oscar Backer, Philip Carlsen og Vanesa Radakovic. Et fornemt resultat, præsteret af en klub drevet af frivillige kræfter. "Når vi er ude i verden til de store mesterskaber, står vi op imod massive klubber med fuldtidsansatte trænere og coaches" slutter Bushi`s chefinstruktør Erling Marcussen.

/red.

­