­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

- SKIF CUP 2016...

- Igen, igen flotte resultater ved de Danske stilartsmesterskaber
 
Bushi dominerede totalt kampdelen ved de Danske stilartsmesterskaber i Odense i år. SKIF Cup er jo synonym med de Danske mesterskaber i vores Shotokan stilart og det var derfor en meget stor præstation da Bushi høstede hele 18 medaljer ved dette mesterskab.

SKIF Cup er et såkaldt ”Shobu Ippon” stævne, som afvikles på en meget traditionel vis, efter de gamle Japanske regler med kun to point for at vinde kampen.

Det gør selvfølgelig at kampene er meget mere intense og kæmperne er super fokuseret på at sætte det helt rigtige angreb ind, på det helt rigtige tidspunkt. Fejler man bare det mindste i angrebet, når modstanderen at score på et hurtigt kontra-angreb.

Dagens 15 kæmpere, bestod af flere debutanter, men de formåede i den grad at levere varen. Blandt de ”Nye” kæmpere var der flere topplaceringer, hvor Frederik Hansen vandt guld, Lærke Ejsing og Mikkel Stauning, sølv i deres respektive klasser. Rigtigt flotte præstationer, som lover godt for fremtiden.

Den kun 8-årige Malou Thalsøe vandt guld i Kumite og bronze Kata (figurøvelser) Trods hendes kun 22 kg lykkedes det hende at vinde i kamp, over piger der var større i både højde og drøjde.

skifcup 16 01
- Medaljetagerne ved SKIF CUP 2016 -
- I ungdomsrækkerne dominerede to af vores juniorkæmpere hele gruppen ved at vinde både guld og sølv. Laila Delsouz imponerede mange ved at vinde guld i sin egen seniorklasse i frikamp, samt guld i åben klasse for senior damer.

Bushi havde sammensat et Kumite hold med Alexander Derrett, Nicolai Lindhage, Victor Jay og Arnar Klargaard i seniorklassen, som efter meget hårde kampe på højt niveau formåede at vinde endnu en guld til Bushi, og dermed kan kalde sig Danske stilartsmestre.

Bushi vandt i alt 18 medaljer heraf 9. Guld, 4. Sølv og 5. Bronze. Ud over det havde vi flotte placeringer uden for medaljerækkerne som vi også kan være rigtig stolte af.

- Følgende vandt medaljer ved dette års
  Danske stilartsmesterskaber:

Malou Thalsøe: Guld - Kumite
Daniel Stauning: Guld - Kumite
Laila Delsouz: Guld - Kumite
Laila Delsouz: Guld - Kumite - Åben
Frederik Hansen: Guld - Kumite
Victor Jay: Guld - Holdkumite senior
Nicolai Lindhage: Guld - Holdkumite senior
Alexander Derrett: Guld - Holdkumite senior
Arnar Klargaard: Guld - Holdkumite senior
Mikkel Stauning: Sølv - Kumite
Alexander Derrett: Sølv - Kumite
Victor Jay: Sølv - Kumite
Christian Thalsøe: Sølv - Kumite
Victor Emborg Larsen: Bronze - Kumite
Freja Bendtsen: Bronze - Kumite
Lærke Ejsing: Bronze - Kumite
Victor Jay: Bronze - Kumite - Åben
Malou Thalsøe: Bronze - Kata

KÆMPE, KÆMPE tillykke til alle.
/red.

skifcup 16 02- Malou Thalsøe: Kumite guld, Kata bronze -
­