­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

- BudoNord Open 2016...

- BudoNord Open i Sverige er et stævne Bushi har deltaget i de sidste mange år, og som oftest med stor succes. Succes blev det så sandelig også til i år, da de 9 kæmpere der deltog alle leverede nogle præstationer der var mere end godkendt, idet de tog otte medaljer.

- Malou Thalsøe, 7 år, stillede op i både Kate (Figur) og Kumite (Frikamp). I finalen i kata leverede hun en flot kata, og hun slog sin polske modstander sikkert. Lige så sikker var hun i finalen for Kumite, hvor polakken igen måtte sande at Malou var den bedste. Hun vandt derfor sikkert to guldmedaljer.

I klassen: Kumite piger 11 år, skulle Freja Mainz Bendtsen prøve at forvandle de sidste to års sølvmedaljer i turneringen til en guldmedalje. Det startede også godt, og i semifinalen vandt hun sikkert over sidste års vinder. Desværre rakte Frejas gode form ikke i finalen, hvor hun måtte se sig slået 1-0 af en kæmper fra Ishøj.

budonord 16 02- Tiffany og Malou med dagens "Høst" -

- Mikkel Stauning, 10 år, stillede ligesom Malou op i både kata og kumite. I kata tabte Mikkel i den første kamp, men han tog revanche i kumite hvor han viste at han er stærk. Efter to flotte kampe som han vandt, skulle han kæmpe finale. Mikkel kæmpede det bedste han kunne, men han havde ikke marginalerne med sig, og endte med at vinde en fortjent sølvmedalje.

- De næste 2 kæmpere var Mads Mainz Bendtsen, 13 år, og Oliver Nielsen i Kadet-klassen. De var begge havnet i stærke puljer, så trods gode præstationer, blev ikke til sejre til nogen af drengene.

- En sølvmedalje blev det også til, da Victor Emborg, 12 år stillede op i kumite. Victor kæmpede 3 meget tætte kampe. Desværre tabte han finalen til en Allerød-kæmper. Finalen endte uafgjort og skulle derfor afgøres på flagkendelse af dommerne, som endte 3-2 til modstanderen, hvilket betød, at modstanderen vandt med mindste margen.

budonord 16 01- Gruppebillede Bushido Open 2016 -
- Tiffany Thalsøe 13 år, var tæt på at vinde guld i kumite. Tiffany havde ført hele finalekampen 1-0, men en scoring af modstanderen i de sidste sekunder, betød at kampen endte uafgjort. Kampen skulle derfor afgøres på flagkendelse som ikke gik Tiffanys vej, og hun måtte se guldet gå til en kæmper fra Egedal. En flot præstation, hvor Tiffany fik vist rigtigt god karate.

- Laura Lyck vandt en overbevisende guldmedalje i Kadet-klassen. Der var ingen tvivl om at det helt igennem var Lauras dag. Hun startede med at vinde 6-0 og 8-0 over henholdsvis, en svensker og en polak i de to første kampe. I semifinalen og finalen mødte hun stærke kæmpere, der begge var fra Greve, men Laura kontrollerede begge kampe og tillod heller ikke modstanderne i de to sidste kampe at få scoret på hende, og hun kunne derfor fortjent få overrakt guldmedalje og pokal. Stærkt gået af Laura, ikke at tillade scoringer at gå ind på sig i et helt stævne.

- Sidste kæmper i aktion for Bushi var Daniel Stauning i Junior-klassen. Daniel viste fine teknikker der blev belønnet af dommerne. De to første kampe blev vundet over en svensker og en polak. I finalen måtte Daniel desværre trække det korteste strå og se sig besejret af en dygtig kæmper fra Greve.

I alt en god dag hvor de ni Bushi-kæmpere kunne returnere til Danmark med 3 guld og 5 sølvmedaljer.

/red.

­