­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

- Bushi til stilarts VM Jakarta Indonesien...

- Fem Kæmper fra Bushi skal være med til at repræsentere Danmark ved SKIF VM i Jakarta Indonesien til august 2016.
 
Bushi har tidligere sat sit tydelige præg på kumitelandsholdet hos stilartsforbundet SKIF (Shotokan Karate International Federation), ved i 2012 at hente imponerende 6 VM medaljer: 2 Guld, 2 Sølv og 2 Bronze ved SKIF VM i Sydney Australien.

Ved dette SKIF VM er der kun 5 kæmpere som skal på deres livs største oplevelse. Kæmperne er: Andreas Jul-Larsen 12 år, Victor Emborg Larsen 12 år, Nicolaj Lindhage 18 år, Victor Jay 20 år, og landsholdsveteranen Philip Carlsen 29 år, - Klubben har også Erling Marcussen med, som landsholdscoach for SKIF Danmark, til at udføre coaching og praktiske opgaver for landsholdet. Antallet af kæmpere fra Bushi er desværre ikke så stort denne gang på grund af at flere af vores dygtige kæmpere ikke kan afse tid i deres studier, da de 9 dage rejsen varer vil tælle som fravær.

vm 2016 banner- Det officielle SKIF VM banner -
- Verdensmesterskabet finder sted fra 22. – 28. August i “Jakarta International Expo Kemayoran” Arena.
Indkvarteringen finder sted på et hotel, som ligger 10 min gang fra selve eventpladsen. Den Danske delegation består af 92 personer, heraf 46 kæmpere, så det er et stærkt hold Danmark sender afsted til dette SKIF VM. Vores lokale Bushi-kæmpere kommer ikke til at føle sig alene, da yderligere fire supportere, i form af forældre og kærester også tager med på rejsen.
 
Rent sportsligt håber og tror Bushi’s Sensei Erling Marcussen og Philip Carlsen, som er de ansvarlige for kæmpernes daglige træning, på at få et par medaljer med hjem, efter det gode resultat i 2014, ved SKIF EM i Dresden. Her blev det til intet mindre end 3 Guld, 4 Sølv og en enkelt Bronzemedalje.

Bushi`s kæmpere er således ikke udvandt med SKIF regelsæt hvor man efter Ippon Shobu regler, hvor pointsystemet er beregnet på at få nogle intense kampe. Man kæmper til en deltager har scoret 2 point, så en kamp kan meget hurtigt været overstået. Der kæmpes dog max. 2 minutter, men langt de fleste kampe vil nok blive afgjort inden da. ”Jeg syntes vores kæmpere har vist at de har evnerne til at nå rigtigt langt og de arbejder godt sammen med de andre klubkammerater på at bygge formen rigtigt op, således at de er i topform på rette tid”, fortæller Erling Marcussen. Kæmperne har henover første halvår deltaget i mange stævner og landsholdssamlinger, hvor er blevet fortrolige med den lidt anderledes måde man skal kæmpe på til et stilarts VM.

skif vmhold 2016
- Bushi`s 2016 SKIF VM hold -
Fra venstre ses: Cheftræner Erling Marcussen, Victor Jay, Victor E. Larsen, Andreas Jul-Larsen, Nicolaj Lindhage og Philip Carlsen

- Kæmpere, ledere og supportere skal selv betale for rejse og ophold, hvilket er noget af en udskrivning, da der desværre ikke er de store tilskudsmuligheder indenfor karatesporten. Klubben ville meget gerne finde lidt økonomisk hjælp hertil, så skulle der være en interesseret sponsor derude, stor eller lille, ville klubben med glæde høre fra dem. Man kan kontakte klubben på eMail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

/red.

­