­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

- Bushi indleder projektsamarbejde...

- Fra august måned kan du træne Jump4fun i Bushi Helsinge. Jump4fun er et specialtilrettelagt bevægelsestilbud til overvægtige børn og unge mellem 6 og 16 år. Konceptet er udviklet i et samarbejde mellem Nordsjællands Hospitals børne- og ungeafdeling, Julemærkefonden og DGI Nordsjælland.

I Bushi Jump4fun vil vi arbejde med at udvikle bevægelsesglæde, selvværd, kropsbevidsthed og kondition, naturligvis med et twist af karate. Der vil være støttende foranstaltninger gennem DGI, til de familier der har behov for det. Tilmeld dig her på siden...

jump4fun 2- Fra august er der Jump4fun i Bushi -

- Bushi Helsinge har ud over Jump4fun startet skole-foreningsforløb med inklusionsperspektiv i samarbejde med DGI kampidræt omkring Kampsport til inklusionsbørn for børn på Gribskovs skoler. Projektet et 12 ugers projekt der er døbt ”Et sted at starte”

Projektet for 12-14 børn, forløbet afsluttes med et fælles møde hvor elever og forældre mødes for at dele børnenes gode oplevelser. Dette møde giver mulighed for Bushi som forening, at komme i dialog med forældrene, hvilket godt kan være en udfordring. DGI har virkelig fået øjnene op for de værdier der findes i kampsporten og har rigtig gode erfaringer gennem de seneste år. Bushi, som organisation, ser frem til et frugtbart samarbejde med vores lokale skoler i Gribskov.

/red.

­